tisdag 9 april 2013

Ett-foto-i-timmen

Nu är det dags för EFIT igen. Tycker detta är riktigt kul, men det är en utmaning att inte missa att ta kort! Fler deltagare hittar ni här.

06.00- Precis stigit upp ur bingen. Satt på barnprogrammen på TV och hoppas (som varje morgon) att sonen ska sitta still och titta. Men som varje morgon är det hopp och skutt som gäller från minut ett =Frustrerad och trött mamma....


07.00 - Första koppen kaffe. Oj vad jag har längtat! Mitt livselixir!

08.00 (eller lite efter)- På väg till dagis för att sonen ska få springa av sig lite energi. Känner mig som världens sämsta förälder idag efter att ha haft stora bråket om att få på skor på sonen under morgonen... Ska åtgärda detta i eftermiddag med tokbus!


 
09.00- Utfodring av odjuren. Just hunden på bilden är enormt matglad och enligt honom svälter han så fort maten i skålen är slut. Detta botar  man genom att försöka valla de andra hundarnas matskålar i förhoppning att denna maten även ska tillfalla honom.


 10.00- Bloggar och kollar in andra EFIT- bloggar.


11.00- Lite sticktid med min Sommar-Offe. Håller på med första ärmen nu och fort framåt går det.


12.00- Sent 11-kaffe! Hittade några "bortglömda" godisar i skåpet. Smygäter trots att jag är ensam hemma.....

 Bonusbild: Dottern älskar när man sjunger ledmotivet till "Byggare Bob"!


13.00- Dottern har somnat. Bäddar in henne i mjukliften till vagnen (Jo, hon ligger därinne någonstans) för att strax gå till dagis och hämta hem lillkillen.


 14.00- Bus med boll och hundar.

 15.00- Jag fick inte vara med och leka längre. Tar en liten surr på "Candy Crush" istället.


  16.00- Liten energiboost. Sonen är trött på lek och vi fikar på traditionella mariekex! Gott gottigottgott. Längtar efter att sambon ska sluta jobbet.

 17.00- Öppnat för att tömma diskmaskinen. Det kom dock nåt emellan och blev inte gjort alls.....


 18.00- Sambon förbarmade sig över diskmaskinen och dagens mat. Utfodring och återigen "svälter" hunden och anser sig få för lite mat... lika bra att äta sig igenom botten på skålen denna gången....

19.00- Nattar sonen och dottern. Ingen bild tas i det mörka rummet.


 20.00- Försöker titta lite på TV. Inser dock ganska snart att det inte är något att se. Det märks att sonen sover då hundarna "krashar" för kvällen.... Han kan konsten att underhålla djuren.


 21.00- Fortfarande inget på TV. Har istället dragit igång klipp på youtube. Några ränder på Offen blev det i alla fall ikväll. Detta blir sista bilden för nu stupar jag. God natt och tack för idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar